Dé slimme softwaretool

voor zichtbaar verbeteren

demo verzoek

Ontwikkeling in beeld

Bekijk onze video

Adviesbureaus

Projectmanagement en -communicatie in één keer goed geregeld. Garandeer blijvende impact van je project en interventies door in contact te blijven.

Bedrijven

Doelen stellen, signalen verzamelen en met minder vergaderen resultaat bereiken. Focus de aandacht en betrek medewerkers actief bij de organisatie ontwikkeling.

Overheden

Een eigen participatieplatform met mobiele app. Informeer burgers en bedrijven in een hoge, meetbare betrokkenheid.

Structuur in uw ontwikkeling

Samenwerken met multisciplinaire teams, mogelijk vanuit verschillende organisaties? Een teamoverleg is nog nooit zo praktisch geweest. Emprover ondersteunt het werken met Agile principes in een heldere structuur.

Volg signalen vanuit de organisatie met respect en gestructureerd op. Stel prioriteiten en verdeel het werk. Met drastisch minder vergadertijd boek en deelt je gemakkelijk resultaten.

Essentiele mobiele functies

Emprover werkt continu aan praktische digitale functies die mensen dichter bij elkaar brengen. De Emprover App is zó krachtig dat je deze geheel zelf kunt samenstellen uit voor jou relevante functies.

Gebruik je eigen huiststijl in de Emprover App of laat tegen lage kosten je eigen App schil ontwikkelen. Je lift dan kosteloos mee met alle nieuwe mogelijkheden. Géén duur ontwikkeltraject, gewoon starten!

Snel ingericht voor u door de juiste mensen..

Emprover wordt vaak geintroduceerd als er een project of tranisiteopgave ligt en is functioneel snel ingericht. De implementatiepartners van Emprover hebben uitgebreide branchekennis en kunnen helpen bij het inrichten.

Software die wél werkt
Ontvang Referenties
Communicatie en verbeteren in een
Online Demo
Doorontwikkeling gegarandeerd
Lage kosten
Resultaat- garantie
Ontvang de ROI

Geïnspireerd door ‘lerend organiseren’

Prof. Dr. André Wierdsma is bedrijfskundige en hoogleraar Organiseren en Co-creëren aan Nyenrode Business Universiteit; ‘Organiseren is traditioneel gericht geweest op het voortbouwen op regelmaat, het vastleggen van procedures en het koppelen van verantwoordelijkheden aan posities: kortom, het reduceren van variëteit. Dit terwijl variëteit juist nodig is om gezamenlijk tot nieuwe inzichten en verbeteringen te komen.’

Wierdsma pleit in zijn publicaties en advieswerk voor een veilige, open dialoog als ideale voedingsbodem voor een lerende organisatie. Zijn methodiek voor collectief leren bevat uitgangspunten en omgangsvormen die als basis zijn gebruikt bij de totstandkoming van Emprover. Wierdsma ondersteunt als klankbord bij de afstemming van de methodiek en toolkit.

 Lees meer over ons gedachtengoed en ontvang ontvang het gratis Whitepaper.