Terug

Mike's Metafoor: De Metronoom

Gepubliceerd op 28 april 2021

Metronoom 

Een metronoom: is een instrument die gebruikt wordt in de muziekwereld om het tempo van de muziek aan te geven. Naast de ouderwetse metronoom bestaan er hedendaags ook elektrische uitvoeringen en apps. Een metronoom helpt met het controleren van het tempo van de muziek en zorgt ervoor dat ook de complexere ritmes bestudeert kunnen worden. De metronoom kan ook wel gezien worden als de leidraad van de muziek. 

Emprover als metronoom 

De metronoom is dus een middel dat helpt met het ritme binnen de muziek, Emprover is de metronoom voor het ritme binnen de organisatie. Emprover zorgt er namelijk voor dat iedere betrokken medewerker weet wat het ritme is en dat er inzicht is in wat er allemaal speelt binnen de organisatie. Het is namelijk voor organisaties belangrijk dat er een ritme ontstaat en dat dit ritme wordt vastgehouden. Emprover brengt dit ritme in organisaties met behulp van IT en een Agile methode. Na begeleiding vanuit een Emprover kan een organisatie geheel zelfstandig een verbetertraject doorvoeren.  

 

Mike's Metafoor: De Metronoom

Agile werken

Agile werken betekend een dat organisatie flexibel en kwetsbaar werkt. Door te dingen klein en visueel te maken, kunnen ook de kleine successen gevierd worden. Ook zorgt deze manier van werken ervoor dat je snel kan inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Een aantal manieren van Agile werken zijn: scrum, kanban en agile portfolio management. Wilt u meer weten over agile lezen kunnen hier meer lezen over Agile werken

Wilt u ook uw organisatie in een zelfstandig verbeterritme brengen met Emprover? Neem dan via hier contact op met ons!