Terug

Samen beter communiceren bij Fried van de Laar

Gepubliceerd op 3 juni 2022

In 1994 is Fried van de Laar begonnen als klein en ambitieus familiebedrijf. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een de van topspelers in de markt als het gaat om bliksemsnelle, vakkundige en duurzame ombouw en renovaties van winkels in Nederland en België. Denk hierbij aan namen als Jumbo Supermarkten, LaPlace, AHOLD, Plus Supermarkten, Coco & Sebas, Holland Casino, Pathé, Shell en nog vele anderen.

Fried van de Laar werkt continu aan het verbeteren van haar processen. Om hierin een volgende stap te maken hebben zij voor Emprover gekozen. Ze maken intern gebruik van de communicatiefuncties en narrowcasting om betrokkenheid van medewerkers te verhogen en kennisdeling te stimuleren.

Anke van Boxtel, operationeel manager Fried van de Laar over de samenwerking met Emprover: “We zijn een ambitieus bedrijf met een groeiend team zowel op ons kantoor in Best als op de diverse projectlocaties in Nederland en België. Voor onze organisatie zochten we een nieuwe manier om met medewerkers te kunnen communiceren. Niet alleen om gave projectfoto’s of interne nieuwsberichten te delen, maar ook om directe feedback vanaf de werkvloer te krijgen, toolboxen te delen en belangrijke documentatie altijd bij de hand te hebben via je telefoon. Vanaf het eerste contact met het team van Emprover voelt de samenwerking vertrouwd en praktisch en laat dat nou precies bij ons passen. Emprover blijft zelf ook continu ontwikkelen waardoor het flexibel mee kan groeien met haar klanten de toekomst in. Sinds januari 2022 zijn we als Fried van de Laar Groep dan ook “live” met de app en ook al was het voor sommigen in het begin even wennen… wil nu niemand meer zonder!”

 

Samen beter communiceren, Fried van de Laar & Emprovber