Minder overleg, doelen centraal, meer resultaat

Ondernemen is bewegen. Zichtbaar veranderen, maar ook leiding geven aan een gezamenlijke transformatie. Dit kan alleen als er barrières worden weggehaald om het creatieve potentieel van medewerkers te vangen en samen om te zetten in resultaat.

De hele dag druk met klanten en projecten. Structurele organisatie ontwikkeling schiet er vaak bij in, of gaat niet snel genoeg. Dit is juist nodig om concurrerend te blijven en ambitieuze mensen aan boord te houden

Praktisch op weg met Continu Verbeteren
Met Emprover software vergroot je in jouw bedrijf of organisatie de betrokkenheid van mensen en kun je verbeteringen samen doorvoeren in een helder continu proces. Iedereen kan dagelijks bijhouden wat de stand van zaken is.  Alle stappen -van idee of probleem tot aanpassing op de werkvloer- verlopen open en duidelijk voor alle betrokkenen.

Er is veel software op de markt. Emprover is uniek omdat het de ontwikkeling van je organisatie centraal stelt.
Communicatie is geen doel op zich, maar volgt de betrokkenheid.

Bestanden

Signalen

Doelen

Realisatie

Overlegtimer

Sociale functies

Het beste van Agile en Scrum
Als je je als organisatie zichtbaar sneller wil ontwikkelen, gebruik je Emprover® in je bestaande overleg. Hierbij worden op een praktische manier ‘Agile’ principes geintroduceerd. Door projecten op te knippen in korte, haalbare (deel-)projecten en successen samen te vieren, raken mensen enthousiast en blijven ze gemotiveerd meedoen.

Geen langlopende en kosten verslindende verandertrajecten meer, maar kort cyclisch taken afronden en afstemmen wat er goed en minder goed ging. Met Emprover® maak je handig gebruik van het beste van deze beproefde methode.